Оптова та роздрібна торгівля

Содержание

Тадалафіл: причина популярності

Тадалафіл є інгібітором фосфодіестерази-5, застосовуваним для лікування еректильної дисфункції. Цей термін означає порушення чоловічої репродуктивної системи, внаслідок чого немає можливості досягати і підтримувати необхідну ерекцію за час статевого акту. Результатом цього стає психологічне порушення збудження, що приводить до повного відторгнення партнера.

Тадалафіл є безпечним препаратом і має тривалий ефект. Наприклад, Силденафіл працює до 4 години, і до недавнього часу це був єдиний препарат проти статевої слабкості. Тадалафіл зумів потіснити його, і ці таблетки стають все більш популярними. Останнім часом вивчаються можливості застосування тадалафілу у жінок, але результати експериментів поки не підтвердили очікування. Після продажу в Сполучених Штатах Тадалафіл став найпопулярнішим засобом від статевої дисфункції у чоловіків.

Тадалафіл: історія створення

Тадалафіл був розроблений в рамках співпраці між ICOS і GlaxoSmithKline (в той час Glaxo Wellcome). Перші експерименти були проведені в 1991 році. Як і Силденафіл, новий препарат спочатку призначався для лікування інших захворювань. Після успіху Віагри від Pfizer ІКОС вирішив перевірити Тадалафіл для цих же цілей. У 1997 році був проведений другий етап експерименту. FDA схвалило препарат в 2003 році. З 1998 року фірма Lilly ICOS ділила весь прибуток продажів тадалафілу з GlaxoSmithKline протягом десяти років поспіль. У 2007 році Eli Lilly and Company придбала всю компанію ICOS. З тих пір бренд Сіаліс Тадалафіл належить даному фармацевтичному концерну.

Препарат виробляється деякими індійськими компаніями (наприклад, Cipla), але під іншою назвою. В даний час доступні безліч препаратів на основі тадалафіл, як брендів, так і дженериків:

  • Сіаліс;
  • Відаліста;
  • Тадасофт;
  • Тадаліст;
  • Тадарайс;
  • Тадаціп.

Випробування тадалафілу тривають і сьогодні. З травня 2009 року Тадалафіл використовується для лікування високого кров'яного тиску.

Як працює Тадалафіл?

Принцип дії тадалафілу спрямований на блокування ФДЕ-5, за рахунок чого збільшується вироблення оксиду азоту, і в поєднанні з гуанілат циклази утворюється циклічний монооксид гуанозіна. В результаті цього розслабляються м'язи і збільшується приплив крові до пеніса. Після прийому всередину активна речовина швидко всмоктується з шлунково-кишкового тракту і починає діяти вже через 30 хвилин після прийому. Слід мати на увазі, що препарати, що містять Тадалафіл, відновлюють природні механізми ерекції, але ніяк не впливають на сексуальне збудження. Тому без сексуальної стимуляції ерекції не буде навіть при прийомі препарату.

Як відомо, до інгібіторів фосфодіестерази-5 відносяться різні речовини, наприклад, Силденафіл і Варденафіл. Проте недавні дослідження показали, що Тадалафіл не є інгібітором фосфодіестерази 6 типу, який знаходиться в зоровому апараті, що мінімізує негативний вплив на зір. Також, на відміну від Левітра і Віагри, препарати на основі Тадалафіл не викликають тахікардію, оскільки не зачіпають фермент ФДЕ-1 в головному мозку.

Тривалість дії тадалафілу

Тривалість дії залежить від дозування. Тадалафіл має гіркий смак, тому краще його проковтнути з великою кількістю води. Буквально через 20 хвилин у вас з'явиться можливість займатися сексом. За словами виробника, термін дії препарату дорівнює 36 годинам. Однак багато чоловіків на власному досвіді переконалися, що препарати, що містять Тадалафіл, діють до двох днів. Тому їх називають «ліками на уїк-енд».

Тадалафіл: лікування еректильної дисфункції

В даний час препарати на основі тадалафілу використовуються для лікування таких захворювань:

  • високе легеневе кров'яний тиск;
  • гіперплазія простати;
  • еректильна дисфункція.

Найчастіше Тадалафіл використовується для лікування еректильної дисфункції. Принцип дії тадалафілу такий же, як і у інших інгібіторів фосфодіестерази-5. Одним з важливих відмінностей є тривалий ефект.

Тадалафіл: інструкція із застосування

Препарати тадалафілу можна приймати один раз або щодня. Приймайте 5 мг в день для щоденного використання. В цьому випадку уникайте паузи в прийомі тадалафілу, інакше є ризик не отримати бажаний ефект. Зазвичай фахівці рекомендують тижневий курс лікування еректильної дисфункції. Ви також можете прийняти одну дозу тадалафілу перед статевим актів. Хоча Тадалафіл починає працювати протягом 15-20 хвилин після прийому, лікарі рекомендують приймати його за 45-60 хвилин до сексуального контакту.

В даний час Тадалафіл випускається в таблетках по 2,5, 5, 10 і 20 мг. Таблетки по 5 мг використовуються щодня. 10 і 20 мг використовуються індивідуально. Доза 2,5 мг була схвалена FDA в 2009 році. Вона використовується для регулювання добового обсягу активної речовини.

Тадалафіл добре переноситься. Його можна приймати в будь-якому віці, тому препарат часто призначають чоловікам старше 65 років. При цьому дозування і спосіб застосування не змінюється.

Тадалафіл може поєднуватися з алкоголем. Однак кількість спиртних напоїв повинно бути мінімальним (один-два келихи вина).

Тадалафіл: протипоказання

Тадалафіл є відносно безпечним препаратом, але є ряд патологічних станів, при яких його не можна приймати:

  • серцева недостатність, порок серця і інші порушення роботи серцевого м'яза;
  • гіпертонія або гіпотонія;
  • інсульт;
  • шлунково-кишкові проблеми, зокрема, виразкова хвороба шлунка;
  • порушення згортання крові;
  • пігментний ретиніт;
  • деформація статевого члена.

Також Тадалафіл не можна поєднувати в комбінації з препаратами наступних груп:

  • азотсодержащие препарати;
  • альфа-адреноблокатори;
  • засоби для лікування ВІЛ-інфекції;
  • деякі антибіотики;
  • інгібітори фосфодіестерази-5.

Тадалафіл може викликати побічні ефекти, які зазвичай зникають протягом декількох годин. Найбільш поширеними є головний біль, блювота, діарея. Препарати на основі тадалафіл - це справжня панацея при еректильної дисфункції в разі правильного використання.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *