Оптова та роздрібна торгівля

Содержание

Дапоксетін - препарат для лікування сексуальної дисфункції

Що таке Дапоксетін? Сьогодні майже кожен чоловік після 50 років знає відповідь на це питання. Дапоксетін є першим препаратом, розробленим для лікування передчасної еякуляції. На відміну від інших подібних ліків, Дапоксетін діє вже через півгодини. Дослідження, проведені в приватних і юридичних клініках, підтвердили, що ліки можуть підвищити сексуальну активність в чотири рази.

Чоловіче передчасне сім'явиверження вважається біологічної проблемою, тому підлягає корекції. При даній проблемі еякуляція відбувається раніше терміну досягнення оргазму, в результаті статевий акт переривається і обидва партнери залишаються незадоволеними. В даний час даний стан легко вирішити за допомогою Дапоксетіна. На багатьох сайтах є маса реальних відгуків про ефективність препарату. Ще одна особливість Дапоксетіна - зміцнення ефекту з часом.

Дапоксетін гідрохлорид: хімічний опис і принцип дії

Дапоксетін являє собою білий нерозчинний у воді порошок. Після абсорбції в шлунково-кишковому тракті він здатний швидко всмоктуватися в кров. Ефект від прийому даного засобу залежить від різних показників: ваги, харчування, психічного стану. Через одну-дві години після прийому виявляється найвища концентрація в сироватці. Дапоксетін є тип речовин з групи селективного інгібітора зворотного захоплення серотоніну.

Запобігаючи викид гормону щастя, препарат уповільнює пік сексуальної стимуляції. Дослідження показали, що він допомагає 95-98% чоловіків, які мають проблеми з еякуляцією. Невдале використання препарату пов'язана, найімовірніше, з порушенням інструкції по застосуванню.

Таблетки Дапоксетін для чоловіків: коротка історія створення

Дапоксетін був розроблений відомою фармацевтичною компанією Елі Ліллі. Спочатку вчені винаходили новий препарат від депресії, але в результаті досліджень Дапоксетін виявився не зовсім хорошим антидепресантом. Однак він проявив додаткові властивості щодо еякуляції. На деякий час дослідження нового активного інгредієнта було відкладено, але його додаткове властивість викликало інтерес у інших фармацевтичних компаній.

У 2003 році Елі Ліллі продала права на активну речовину компанії Johnson & Johnson, яка почала подальше вивчення Дапоксетіна. У 2004 році компанія подала заявку на реєстрацію в FDA. З тих пір мільйони чоловіків отримують Дапоксетін в більш ніж 50 країнах. З 2012 року бренд належить групі компаній Манаріні Груп. Дапоксетін з'явився в Росії недавно, але через його стабільного ефекту відразу став популярним. Сьогодні в інтернет-магазинах можна знайти такі дженерики даного препарату, як:

  • Поксет;
  • Вріліджі;
  • комбінації з інгібіторами ФДЕ5 - Ценфорс, Тадапокс, СуперАвана

Дапоксетін: як діє препарат?

Вчені стверджують, що Дапоксетін пригнічує активність серотонінсодержащіх з'єднань і підвищує вміст даної речовини в постсинаптичних рецепторах. Намагаючись зрозуміти принцип функціонування препарату, необхідно зрозуміти процес еякуляції, який управляється складними механізмами в різних частинах центральної нервової системи.

Еякуляторний відповідь виникає в грудному і поперековому відділі спинного мозку. Надалі ці сигнали передаються в головний мозок. Було встановлено, що Дапоксетін блокує еякуляторний рефлекс завдяки модуляції активності пара-гігантоклітинної ядра нейронів. Але все ще незрозуміло, впливає Дапоксетін безпосередньо на пара-гігантоклітинна ядро ​​нейронів або на спадні шляху, в яких розташовані ці ядра.

Дапоксетін для жінок

Дапоксетін не призначений для жінок. Ці ліки використовується тільки для лікування проблем з еякуляцією у чоловіків. Також невідомо, чи безпечний Дапоксетін для вагітних або жінок, що годують. Спеціальних досліджень не проводилося.

Як працює Дапоксетін?

Дапоксетін в дозуванні 60 мг швидко поширюється по всьому організму. 99% активної речовини з'єднується з білками плазми. Перший період напіврозпаду становить 1,31 години (30 мг) і 1,42 години (60 мг). Період напіврозпаду в термінальній стадії становить 18,7 години і 21,9 години відповідно. Препарат виділяється у вигляді метаболітів з сечею.

Препарат починає діяти через 30 хвилин після прийому. Дія може тривати 2-3 години в залежності від фізичних характеристик людини. Зазвичай ефект дозування 60 мг слабшає до кінця третього годину, тому чоловікові не потрібно турбуватися про те, що необхідно довго займатися сексом для досягнення процесу сім'явиверження.

Дапоксетін допомагає впоратися з ранньої еякуляцією. Він не покращує ерекцію, не захищає від венеричних захворювань і ВІЛ-інфекції, не підвищує лібідо. Для вирішення цих проблем можна скористатися іншими препаратами, а також, при необхідності, використовувати комбінації Дапоксетіна з препаратами, що підсилюють потенцію.

Дапоксетін: інструкція із застосування

Дапоксетін приймають всередину, запиваючи великою кількістю води. Рекомендується робити це за 1-1,5 години до планованого сексу. Кількість їжі і її калорійність не впливає на тривалість і силу ефекту. Але лікарі попереджають, що бажання сексу може зникнути після щільного обіду. Насправді, застосування Дапоксетіна таке ж, як і у інших препаратів цієї групи.

Як довго можна приймати Дапоксетін? Стандартна схема лікування становить 1 місяць. Для більшості чоловіків цього терміну зазвичай досить, щоб повністю вилікувати порушення еякуляції. В окремих випадках необхідний більш тривалий період, для чого препарат продовжують пити ще тиждень. Якщо Дапоксетін не допомагає і після цього, ви повинні зробити перерву і пройти новий курс.

Переваги Дапоксетіна

Через незаперечних переваг препарати, що містять Дапоксетін, є дуже популярними. До головних їх якостей відносять:

  • лікування Дапоксетіна можна проводити в будь-якому віці (після 18 років);
  • активний інгредієнт швидко всмоктується, добре переноситься і повністю виводиться з організму;
  • простий прийом в будь-якому місці і в будь-який час;
  • сумісність з алкоголем (невелика кількість спиртного під час прийому препарату цілком допустимо);
  • ефект від Дапоксетіна розвивається в 95-98% випадків.

Сьогодні всі лікарські засоби ділять на дві групи - дженерики та оригінальні препарати. Дапоксетін - це оригінальний засіб, яке випускає компанія-виробник активної речовини. Дженерики випускаються індійськими фармакологічними заводами. За ефективністю та якістю між ними немає ніякої різниці, тому вибір залишається за вами.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *