Оптова та роздрібна торгівля

Содержание

Аванафіл: нове покоління препаратів для посилення потенції

Навіть перевірені роками засоби поступово витісняються більш сучасними аналогами. Це твердження вірне для будь-якої групи препаратів, інгібітори ФДЕ5 не стали винятком. Нова діюча речовина Аванафіл зуміло потіснити аналогічні препарати з цієї групи, завоювавши своїх шанувальників. Препарати на його основі дозволяють більш ефективно справлятися з еректильною дисфункцією і відновлюють якість життя багатьох пацієнтів.

Склад і виробники

Сьогодні на ринку представлено безліч дженериків на основі Аванафіла, які мають склад, ідентичний брендовому засобу. Найбільші виробники цих дженериків - індійські компанії. Діючою речовиною препаратів є Аванафіл, який доповнюється різними допоміжними, такими як маніт, ГПЦ, кальцій, магній, залізо.

Препарати випускаються у вигляді округлих або трикутних таблеток червоного або коричневого кольору. Вміст діючої компонента звичайно дорівнює 50 або 100 мг. Рідше зустрічається дозування 200 мг.

Принцип дії

Аванафіл є інгібітором фосфодіестерази - ферменту, що виділяється тканинами статевого члена. Цей селективний фермент відповідає за наповнення пеніса кров'ю, при його надлишку спостерігається скорочення м'язів, внаслідок чого припиняє приплив крові. Блокуючи фермент за рахунок вивільнення оксиду азоту, препарат забезпечує посилення ерекції та її продовження. Слід зазначити, що препарати Аванафіла ефективні тільки тоді, коли мова йде про стимуляцію, тобто відбувається сексуальне збудження перед початком статевого акту. Відсутність стимуляції призведе до того, що препарат не зробить ніякого ефекту.

Аванафіл швидко всмоктується в травній системі і через 30 хвилин досягає максимальної концентрації. До статевого акту можна приступати вже через 15 хвилин після прийому. Час дії досягає 6 годин.

Як приймати Аванафіл?

Згідно з інструкцією із застосування Аванафіла, здорові чоловіки повинні починати з 50 мг в день. Ця дозування може бути збільшена до 100 мг / добу при недостатньому бажаний результат. Таблетки приймають внутрішньо, запиваючи великою кількістю води. Перед застосуванням Аванафіла потрібно врахувати, що є ряд станів, які вимагають корекції дози або повної відміни препарату, зокрема:

  • гостра і хронічна ниркова і печінкова недостатність;
  • серцево-судинні захворювання;
  • чутливість до активного інгредієнта або допоміжних компонентів.

Прийом їжі не вплине на фармакокінетичні якості Аванафіла. Вживання алкоголю не є причиною зменшення кількості засвоюваного препарату, але спиртне може уповільнити швидкість абсорбції і потрапляння препарату в кров.

До основних протипоказань Аванафіла відносяться:

  • прийом лікарських засобів певних груп, зокрема, нітратів і альфа-адреноблокаторів;
  • вік до 18 років;
  • тяжкі порушення функції печінки.

Також з обережністю призначають препарат при тяжких порушеннях роботи серцево-судинної системи, проблеми із зором і фізіологічної деформації статевого члена. Що стосується побічних ефектів, то спостерігаються такі симптоми:

  • головний біль;
  • порушення травлення і біль в животі;
  • гіперемія обличчя;
  • тахікардія;
  • закладеність носа;
  • м'язовий біль в області таза.

У рідкісних випадках пацієнти страждають від болю в грудях і лихоманки. Також спостерігалося низький кров'яний тиск, скарги на погіршення слуху. Якщо виявлені стійкі побічні ефекти, лікування слід припинити і проконсультуватися з лікарем.

Спеціальні інструкції

Перед початком лікування повідомте лікаря про будь-яких дефектах і симптомах, які можуть перешкодити лікуванню. Препарат слід приймати в установленому порядку. Препарати на основі Аванафіла не викликають залежності і не впливають на репродуктивну функцію. Однак вони можуть вплинути на здатність керувати транспортними засобами або в ситуаціях, які вимагають швидкої реакції.

Передозування Аванафіла може викликати почастішання пульсу, різке зниження тиску, алергію, розлад шлунка. Використання інгібіторів CYP3A4 та інших печінкових ферментів зменшує кліренс Аванафіла. Доза ітраконазолу або кетоконазолу не повинна перевищувати 150 мг / добу. Нітрати повинні бути виключені з лікування. Вживання Варфарина і ніфедипін не впливає на дію Аванафіла. Аванафіл і альфа-блокатори можуть викликати зниження артеріального тиску.

Дженерики Аванафіла

Наиболее эффективными аналогами Аванафила являются дженерики. Они отличаются доступной ценой и высокой эффективностью. Среди самых известных дженериков следует отметить такие средства, как Авана и Спендра. Существует препарат на основе Аванафила, содержащий вещество Дапоксетин, который предотвращает преждевременную эякуляцию.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *