Оптова та роздрібна торгівля

Жіноча Віагра - це препарат для жінок, який покращує чутливість при близьких відносинах шляхом поліпшення кровотоку в жіночих статевих органів. Це позитивно впливає на сексуальні можливості слабкої половини людства. Спочатку препарат був розроблений для чоловіків з метою збільшення чоловічої сили. Але в майбутньому він був адаптований до жіночого організму, адже проблеми в сексуальній сфері притаманні не тільки чоловікам. Віагра для жінок підвищує чутливість, сексуальний потяг і допомагає досягти оргазму.

Форма випуску та склад

Жіноча Віагра інгредієнта силденафілу, який відповідає за нормалізацію природного фізіологічного відповіді організму на сексуальну активність.

Вплив ліків на жінок

Вважається, що Віагра - це препарат для чоловіків, який відповідає за активізацію кровотоку в статевих органах. Але багато досліджень підтверджують його ефект і у жінок. Віагра здатна усунути скутість, підвищити чуттєвість і вселити впевненість у своїх силах.

Після застосування одноразової дози збільшується кровообіг в області малого тазу, що впливає на сприйнятливість нервових закінчень. В результаті у жінки виникає сексуальне бажання по відношенню до чоловіка навіть при невеликому порушенні. Також підвищується рівень жіночих гормонів в крові, відзначаються нові почуття і емоції. Віагра гарантує позитивні динамічні зміни в сексуальному житті, а також робить позитивний вплив на загальний стан жінки. Воно сприяє утворенню мастила, тому не варто хвилюватися, якщо партнер розчарований.

Дія препарату на організм жінки наступне:

  • менструація проходить менш болісно;
  • підвищується рівень тестостерону та естрогену;
  • під час сексу підвищується чутливість і збільшується тривалість приємних відчуттів;
  • збільшується сприйнятливість нервових закінчень;
  • посилюється кровотік в області малого тазу.

Дозування

Цей препарат не викликає звикання, але його слід застосовувати тільки під керівництвом кваліфікованих фахівців і відповідно до інструкції. Доза препарату визначається з урахуванням факторів, які привели до погіршення статевого життя, а також з урахуванням індивідуальних особливостей організму.

Таблетки слід приймати за 30-60 хвилин до інтимної близькості, ефект триває 4-5 годин. Зазвичай Віагру приймають по одній таблетці в день. Таблетку потрібно запивати великою кількістю води. Лікарі рекомендують утриматися від прийому жіночої Віагри без контролю. Курс лікування призначається кожному пацієнту індивідуально.

Особливі вказівки

Жирна їжа заважає засвоєнню силденафілу, що негативно позначається на ефективності препарату. Через підвищений ризик побічних ефектів не слід поєднувати Віагру з іншими стимуляторами жіночої сексуальної активності, а також з будь-якими сильнодіючими препаратами.

Жінки не повинні приймати силденафилом разом з алкоголем. Таке поєднання збільшує навантаження на серце і, крім зменшення стимулюючого ефекту, може зробити негативний вплив у вигляді проблем з нервовою системою і кровоносними судинами. При прийомі Віагри жінкам рекомендують вживати низькокалорійні продукти, які швидко засвоюються організмом і не впливають на всмоктуваність силденафілу.

Побічні ефекти

При виборі неправильного дозування або індивідуальної нестерпності можуть виникати побічні ефекти після прийому жіночої Віагри. Якщо виявлені такі відхилення, як головний біль, висип, запаморочення, погіршення гостроти зору, нудота, блювота, біль у животі, ви повинні відмовитися від прийому даного засобу і записатися на прийом до лікаря, щоб усунути побічні ефекти і спробувати відкоригувати дозу.

Протипоказання

Препарат протипоказаний при вагітності, важких захворюваннях серця і нирок, захворюваннях печінки. Також таблетки не слід використовувати в наступних випадках:

  • Використання інших ліків, в тому числі нітратів. Це може привести до зниження артеріального тиску до небезпечного рівня.
  • Надмірна сприйнятливість жіночого організму до активного компонента Віагри.
  • Вік до 18 років.

Умови продажу

Щоб купити жіночу Віагру, рецепт не потрібно, однак придбати препарат можна тільки в онлайн-аптеці.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *