Оптова та роздрібна торгівля

Авана - препарат на основі інгібітору ферменту фосфодіестерази-5 - аванафіла, є представником останнього покоління засобів для лікування еректильної дисфункції у чоловіків різних вікових груп. У зв'язку з недостатнім кровопостачанням чоловічого статевого органу виникають проблеми з ерекцією навіть в моменти сексуального збудження. Авана в стандартній дозі 100 мг викликає зниження тонусу кровоносних судин в органах малого таза, тим самих нормалізує кровотік і стабілізуючи ерекцію.

Склад і форма випуску

Авана випускається у вигляді таблеток для прийому всередину. Основна активна речовина - аванафіл в дозуванні 100 мг. В якості допоміжних компонентів в таблетках містяться: карбонат кальцію, магнію стеарат, фумарова кислота, маніт, низькозаміщена гипролоза.

Фармакологічні властивості

При сексуальному збудженні організм починає виділяти оксид азоту, який активує циклічний ацетат гуанілат, що викликає розслаблення судин і збільшення кровопостачання статевого органа. Фермент фосфодіетераза-5 блокує активність ацетат гуанілат. Прийом аванафіла, блокатора ФДЕ5, дозволяє пригнічувати фермент і викликати стійку ерекцію.

Дозування і час дії

Рекомендується вживати таблетки за 1 годину до статевого акту, але в більшості випадків для початку дії досить і 30 хвилин. Ефект від прийому Авани не надто довгий - до 4 годин, однак його цілком достатньо для повноцінного сексуального контакту. При прийомі аванафіла не слід забувати, що речовина не впливає на лібідо і збудження, тому для того, щоб відбулася ерекція, потрібна сексуальна стимуляція.

Побічні ефекти

Основними побічними ефектами Авани є головний біль, запаморочення, почервоніння обличчя і окремих ділянок тіла, серцеві напади і нудота. Менш поширені побічні ефекти включають проблеми із зором, сльозоточивість, гіпотонію, безсоння, задишку, болі в животі та спині. Виникнення побічних ефектів спостерігається вкрай рідко, однак при їх виникненні необхідно припинити прийом препарату і звернутися до лікаря.

Протипоказання

Таблетки Авана не застосовують за:

  • алергії на компоненти лікарського засобу;
  • прийомі лікарських препаратів з групи нітратів (з метою недопущення передозування і гіпотонічного кризу);
  • тяжкими порушеннями роботи нирок і печінки;
  • серцево-судинних захворюваннях, серцевий напад давністю менше півроку;
  • нестабільному артеріальному тиску, гіпертонії і гіпотонії;
  • передню ішемічну невропатію зорового нерва або пигментном ретиніті;
  • приапизме (анатомічне зміна форми статевого члена);
  • вживанні антикоагулянтів або грейпфрутового соку (ймовірність кровотеч), а також прийомі алкоголю.

Інструкція із застосування

Приймати Аван слід в разової дозуванні 100 мг за 15-30 хвилин до планованого статевого акту. Прийом їжі не впливає на розвиток фармакологічного ефекту, проте надмірна їжа може уповільнити всмоктування таблетки, що відстрочить початок дії активного компонента. Ефект може тривати 4-5 годин після прийому. У день необхідно приймати не більше 1 таблетки, щоб виключити ризик передозування. При необхідності ваш лікар може збільшити або зменшити дозу. Міняти дозу, не погодивши це питання з лікарем, категорично забороняється.

Авана не призначена для лікування сексуальних проблем і використовується виключно для разових сексуальних контактів.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *