Оптова та роздрібна торгівля

Препарат Сіаліс застосовується при недостатній ерекції. Дане порушення виникає в результаті різних факторів: фізіологічних змін, патологій сечостатевої системи, психологічних порушеннях. Завдяки своїм фармакологічним властивостям, він здатний нормалізувати еректильну функцію, а при достатньому порушення дозволяє здійснити повноцінний статевий акт. Діюча речовина препарату - тадалафіл.

Застосування

Тадалафіл рекомендується приймати в разової дозуванні 20 мг (як мінімум, за 15 хвилин до передбачуваних сексуальних відносин). Особливість препарату в тому, що на його ефективність прийом їжі практично не впливає. Максимальна частота прийому тадалафілу - один раз в день. Для пацієнтів з печінковою і нирковою недостатністю, а також літнім людям не потрібно підбирати спеціальну дозу. Ефект від прийому триває до 36 годин.

Побічні ефекти

Найбільш частими скаргами є головний біль і розлад шлунка. У більшості випадків побічні ефекти виражені слабо або помірно. При появі таких ефектів слід припинити прийом препарату і проконсультуватися з лікарем. Також іноді спостерігаються м'язові болі, болі в спині, припливи і закладеність носа. Рідкісними побічними ефектами є біль в області очей, набряк повік, запаморочення.

Особливі вказівки по застосуванню тадалафілу

Для пацієнтів з ішемічною хворобою серця не слід використовувати тадалафил. Також потрібно з обережністю застосовувати засіб в наступних випадках:

  • інфаркт міокарда, що стався протягом останніх 90 днів;
  • нестабільні форми стенокардії;
  • серцева недостатність (ступінь 2 і вище), яка розвивається протягом останніх 6 місяців;
  • неконтрольовані порушення ритму серця;
  • низький кров'яний тиск;
  • інсульт протягом попередніх 6 місяців;
  • неконтрольоване високий кров'яний тиск.

Слід дотримуватися обережності при прийомі тадалафілу у пацієнтів з порушенням згортання крові. Також необхідно враховувати деформацію статевого органу, якщо вона є.

Фармакологічні властивості

Тадалафіл, активний інгредієнт Сиалиса, є високоефективним селективним інгібітором ФДЕ-5. Коли оксид азоту вивільняється з клітин під час збудження, інгібітори PDE5 підвищують рівень цГМФ в печеристих тілах статевого члена. Гладкі м'язи в цій області розслабляються і збільшують потік крові, тим самим викликаючи стійку ерекцію.

Потрібно враховувати, що препарат діє тільки в тому випадку, коли рівень сексуальної стимуляції достатній. Тобто без порушення Сіаліс не проявить свій ефект.

Особливістю ліки є його селективність, він не впливає на ферменти інших підвидів, наприклад, ФДЕ3, який знаходиться в сітківці ока, а це значить, що ризик виникнення побічних ефектів мінімальний.

Побічні ефекти

Препарати зазвичай добре переноситься пацієнтами. Можливі побічні ефекти, такі як:

  • головний біль;
  • порушення травлення;
  • запаморочення;
  • набряклість вік.

Також деякі чоловіки відзначають біль у суглобах і поперековому відділі хребта, що пов'язано з проблемами з нирками.

Форма випуску

Випускається Сіаліс в формі таблеток, вкритих оболонкою по 20 мг, упакованих у блістери по 1, 2, 4 або 8 шт.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *