Оптова та роздрібна торгівля

Віагра (силденафіл) - препарат, що відноситься до групи інгібіторів фосфодіестерази-5 (ФДЕ-5). Завдяки своїм властивостям, Віагра здатна розширювати судини, які знаходяться в малому тазу, тим самим викликаючи приплив крові до статевого органу чоловіка. В результаті збільшеного кровотоку і при повноцінному порушенні виникає стабільна ерекція.

Склад і форма випуску

До складу таблеток входять:

  • діюча речовина - силденафіл (у формі цитрату силденафілу) 25, 50 або 100 мг;
  • допоміжні речовини - мікрокристалічна целюлоза (E460), гідрофосфат кальцію безводний (E341), кроскармелоза натрію, магнію стеарат (E470), моногідрат лактози (E17), триацетин (E1518).

Віагра випускається у формі синіх ромбічних таблеток із закругленими краями, на одній стороні яких нанесена дозування.

Показання до застосування

Віагра відноситься до фармакотерапевтичної групи «Засоби для лікування еректильної дисфункції, інгібітори фосфодіестерази ФДЕ5, код АТС: G04BE03». Це препарат, який використовується для лікування еректильної дисфункції (імпотенції) у чоловіків. Він допомагає більшості чоловіків досягти ерекції і підтримувати її під час сексуального збудження і здійснення статевого акту. Слід зазначити, що Віагра не робить дії при відсутності сексуальної стимуляції.

Протипоказання

Препарат не варто застосовувати в наступних випадках:

  • Якщо у вас алергія на силденафіл або один з допоміжних інгредієнтів.
  • Якщо ви використовуєте препарати групи нітратів, так як їх комбінація з силденафілом може викликати різке падіння артеріального тиску. Повідомте свого лікаря, якщо ви використовуєте ці препарати (їх часто призначають для лікування стенокардії).
  • Якщо ви застосовуєте препарати, які є донорами оксиду азоту, такі як амилнитрит (так звані поперси). Причина аналогічна - різке падіння тиску.
  • Якщо у вас серйозні проблеми з серцем.
  • Якщо у вас був інсульт, інфаркт або ж низький кров'яний тиск.
  • Якщо у вас рідкісне вроджене захворювання очей (наприклад, пігментний ретиніт), а також якщо у вас відзначалося порушення зору через розвиток неартеріальной ішемічної зорової невропатії.

Не приймайте Віагру разом з іншими препаратами для лікування еректильної дисфункції як перорально, так і зовнішньо. Молоді люди у віці до 18 років також не повинні використовувати даний препарат. Обережно слід ставитися до самостійного завищення дози, особливо якщо її вам встановив лікар. Перевищення дози може привести до різних побічних ефектів.

Побічні ефекти

Цей препарат, як і всі ліки, може викликати побочки, хоча розвиваються вони не у всіх. Побічні ефекти зазвичай носять помірний і тимчасовий характер. Якщо ви відчуваєте які-небудь з наступних побічних ефектів, припиніть приймати Віагру і негайно зверніться за медичною допомогою:

  • алергічна реакція (розвивається рідко);
  • біль у грудях (рідко);
  • порушення травлення;
  • головний біль;
  • падіння артеріального тиску.

Дозування

Препарат застосовується всередину. Рекомендоване дозування для дорослих становить 50 мг. Приймати таблетки необхідно за 40-60 хвилин до початку статевого акту, щоб препарат почав діяти. Залежно від особливостей організму дозування може бути збільшена до 100 мг або навпаки зменшена до 25 мг. Максимальна добова доза становить 100 мг. Також потрібно враховувати, що прийом їжі уповільнює всмоктування силденафілу, через що ефект може розвинутися пізніше.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *