Оптова та роздрібна торгівля

Содержание

Варденафіл - препарат, що підвищує потенцію

Фармацевтичний концерн Bayer AG слідом за Віагрою на основі Силденафіла створив ще один інгібітор фосфодіестерази - Варденафіл. Препарати, що містять Варденафил, швидко досягли популярності на ринку. При цьому його ефекти значно вище, ніж у Силденафіла. Крім того, період дії Варденафіла довше.

Еректильна дисфункція є одним з найпоширеніших захворювань. Лікарі розрізняють природні і штучні причини даного патологічного стану. За останнє десятиліття медицина просунулася вперед щодо лікування статевої слабкості. Реабілітувати сексуальні здібності допоможе Варденафил - сучасний препарат з групи інгібіторів ферменту цГМФ фосфодіестерази типу 5.

Що за ліки - Варденафіл?

Препарат є селективним інгібітором ферменту цГМФ фосфодіестерази типу 5. Клінічні випробування проходили півроку, були досліджені 805 пацієнтів з еректильною дисфункцією, а саме чоловіки від 18 до 89 років. Вони отримували різні види лікування протягом 3-12 місяців. У дослідження також були включені добровольці з цукровим діабетом. У 85% випадків препарати відновили функціональність репродуктивної системи.

Наскільки небезпечно використовувати Варденафил? Широкі дослідження препарату показали його абсолютну безпеку при правильному прийомі і строгому дотриманні інструкції.

Варденафіл (Vardenafil): коротка історія

Управління з контролю за продуктами і ліками США (FDA) в 1998 році допустило до продажу Силденафіл - новинку в лікуванні статевої слабкості. Це призвело до того, що найбільші гравці на фармацевтичному ринку почали власні розробки по створенню аналогічних діючих речовин, а Байєр продовжив власні дослідження. Так з'явився Варденафил.

Препарат отримав безліч позитивних відгуків, випередивши в певний час навіть Силденафіл. Чоловікам сподобалося щодо м'який вплив на організм і тривалість ефекту. Це другий за популярністю препарат з цієї групи на сьогодні. Варденафіл став розробкою великих компаній, таких як GlaxoSmithKline, Байєр, Schering-Plough. На більшості ринків за межами США і Італії препарат отримав назву Levitra.

Фармакологічна група

Варденафіл - це препарат, що відноситься до інгібіторів фосфодіестерази-5. Він збільшує приплив крові до статевого органу за рахунок розслаблення м'язів. Циклічний гуанозінфосфат (цГМФ) викликає розслаблення гладких м'язів статевого члена, проте даний фермент може блокуватися специфічної фосфодіестерази 5 (ФДЕ5). Варденафіл призначений для блокування ФДЕ-5. Слід мати на увазі, що препарат стимулює природний механізм ерекції, тому наявність порушення необхідно для того, що Варденафил почав працювати.

Як довго будуть працювати таблетки Варденафіла?

Дія препарату схоже на Силденафіл. Але на відміну від нього, він має м'який ефектом. Після декількох годин після прийому активна речовина має найвищу концентрацію в сироватці крові. У більшості випадків дія становить 6-8 годин.

Варденафіл: інструкція із застосування

Таблетки використовуються аналогічно до інших інгібіторів PDE-5. Формула Варденафіла відрізняється від формули Силденафіла атомами азоту. Призначають його для лікування еректильної дисфункції (імпотенції). Він також може бути ефективно використаний для боротьби з передчасною еякуляцією. Ефект від прийому препарату може спостерігатися вже через 15 хвилин після прийому. Хоча зазвичай для цього необхідно 25-30 хвилин. Є багато факторів, які можуть викликати затримку ефекту (дієти з високим вмістом жиру, депресія). Тому лікарі рекомендують застосовувати засіб приблизно за годину до статевого акту. Таблетку слід запити водою. Дозволяється тільки одна таблетка в день.

Вміст діючої речовини в таблетках становить 2,5, 5, 10 або 20 мг. Більшість чоловіків починають використовувати препарат з дозування 10 мг. 2,5 мг - дозування для чоловіків, у яких немає проблем з потенцією, але які хочуть, щоб ерекція була міцнішою і довше.

Препарати, що містять Варденафил, відносяться до нового покоління. Всім відомо, що Силденафіл несумісний з алкоголем. Одним з переваг Левітра є сумісність з алкоголем (середня). Допускається до 5 келихів вина або стільки ж порцій більш міцного алкогольного напою. Надмірне вживання алкоголю може викликати неприємні відчуття (головні болі, запаморочення.). Крім того, алкогольні напої можуть викликати еректильну дисфункцію.

Варденафіл заборонено поєднувати з наступними групами препаратів:

  • донори оксиду азоту;
  • інгібітори протеази ВІЛ.

Також слід отримати консультацію лікаря, якщо у вас є порушення серцевої діяльності або порушення травлення (виразкова хвороба), ви перенесли інфаркт, інсульт або є явно виражена деформація статевого члена.

Варденафіл: побічні ефекти

Варденафіл є одним з найбезпечніших засобів серед представників даної групи препаратів. Побічні ефекти дуже рідкісні після прийому цих ліків. В основному це почервоніння обличчя, головний біль, закладеність носа, в дуже рідкісних випадках реєструються світлочутливість, болі в спині і серцебиття. Є випадки погіршення зору після вживання препарату, проте не доведено, що саме прийом ліків викликав дане порушення. Якщо ви прямуєте інструкцій і не перевищуєте вказану дозу, то засіб абсолютно безпечно для будь-якого віку.

Дженерики Варденафіла

Всі існуючі препарати на основі Варденафіла можна розділити на дві основні групи. Оригінальний препарат - це засіб, що випускається розробником активного компонента (Байєр). Дженерики - це більш широка група ліків, які виробляються іншими компаніями після закінчення терміну дії патенту. Дженерики мають більш низьку ціну, ніж брендові препарати, при цьому нітрохи не поступаючись їм по ефективності.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *