Оптова та роздрібна торгівля

Зміст

Фармакологічна речовина Флібансерін: застосування при жіночому статевому безсиллі

Флібансерін - це препарат для лікування гіполібідеміі (жіноче розлад сексуального збудження, яке не залежить від фізичних або органічних захворювань). Препарат був розроблений німецькою компанією Böhringer Ingelheim - однієї з 20 найбільших фармацевтичних компаній світу.

Однак в 2010 році препарат не був схвалений FDA (Управління з контролю за продуктами і ліками США). Лише коли права на активну формулу отримала інша компанія, Sprout Pharmaceuticals, препарат для лікування жіночої фригідності отримав схвалення FDA в 2015 році. В Україні даний продукт з'явився трохи пізніше, але швидко завоював популярність, незважаючи на деякі суперечки щодо його ефективності.

Принцип дії Флібансерін

Препарати на основі даної речовини використовуються для лікування жінок зі зниженою або повністю відсутньою тягою до сексу і статевого життя. Також він призначається при відсутності оргазмів. Разом з тим Флібансерін не можна назвати звичайним жіночим збудником, його дії набагато глибше і схоже з дією антидепресантів. При його прийомі виділяється велика кількість дофаміну, а також спостерігається підвищення таких статевих гормонів, як естроген і тестостерон, що автоматично призводить до порушення і потягу до партнера.

Завдяки дії препарату, відбувається збільшення кровопостачання в статевих органах, через що нервові волокна починають активно передавати сигнали у відповідні центри спинного і головного мозку. Відбувається збільшення вироблення жіночого секрету, а оргазми стають яскравими і потужними.

Сьогодні активна речовина Флібансерін використовується у виробництві різних дженериків, які володіють тими ж фармакологічними ефектами, що і брендовий препарат, проте мають більш доступну вартість. Активний компонент діє безпосередньо на центральну нервову систему, певним чином включаючи процес збудження.

Показання до застосування

Препарати з активним компонентом Флібансерін показані жінкам при наступних сексуальних порушеннях:

  • повне статеве огиду - асексуальність;
  • фригідність або зниження лібідо (гіполібідемія) перед або під час менопаузи (клімаксу);
  • аноргазмія різного ступеня;
  • відсутність ініціативи в статевих відносинах;
  • знижена чутливість ерогенних зон;
  • недостатнє збудження (набухають соски і малі статеві губи, відсутня або слабка любрикация).

Бажання до інтимної близькості ніколи не виникає самостійно - тільки після довгих ласк партнера і прелюдії. Основні побічні ефекти включають в себе наступні прояви: запаморочення, нудота і блювота, безсоння, відчуття постійної втоми. Флібансерін не можна застосовувати з алкоголем, так як можливе різке зниження кров'яного тиску і гіпотонічний криз. Через це чоловікам не слід потай використовувати препарат як «активатор для жінок», особливо при вживанні нею алкоголю.

Протипоказання

Препарат протипоказаний в наступних випадках:

  • індивідуальна непереносимість активної речовини;
  • вік до 18 років;
  • вагітність і годування груддю;
  • серцево-судинні захворювання;
  • ниркова і печінкова недостатність;
  • епілепсія і психічні захворювання.

Ліки приймають перед сном не більше однієї таблетки. Прийом препарату протягом дня може викликати різке зниження тиску, непритомність і травми. Рекомендується приймати засіб тільки після консультації з ендокринологом, гінекологом, урологом і психотерапевтом. Консультація психотерапевта потрібна через те, що, якщо проблеми з порушенням і потягом пов'язані з психічними чи неврологічними розладами, то Флібансерін навряд чи допоможе.

Флібансерін: відгуки жінок

Відгуки жінок про вплив Флібансерін в цілому позитивні. Зазвичай це ті жінки, у яких ослаблення потягу пов'язано з менопаузою, тривалими стосунками з партнером або закомплексованістю.

Бренди та дженерики Флібансерін

Сьогодні на ринку одним з найпопулярніших препаратів на основі Флібансерін є:

  • Флібан - засіб від індійської компанії Центуріон. Перевірений збудник, який зарекомендував себе тільки з позитивного боку.
  • Адді від компанії Sprout Pharmaceuticals - брендовий препарат, який має цілком прийнятну ціну.

Купуючи препарати на основі Флібансерін, слід пам'ятати, що тільки суворе дотримання інструкції, робота над собою і допомогу партнера можуть допомогти подолати проблему в статевій сфері без наслідків для організму.

Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *