Оптова та роздрібна торгівля

Протягом багатьох років було прийнято вважати, що тільки у жінки може виникати клімакс, а чоловікові подібна проблема не властива. Сьогодні вчене співтовариство активно обговорює не сам факт чоловічого клімаксу, а його незворотність і природний механізм настання. За аналогією з жіночим явищем даний період в житті чоловіка називають андропаузи. У той же час до даного терміну залишається чимало питань.

Що таке чоловічий клімакс? Дане явище спостерігається в організмі чоловіка в момент зміни його гормонального балансу. Для чоловіків характерним є більш плавний спад концентрації тестостерону в організмі, ніж у жінки в випадку з естрогенами. Процес падіння вмісту чоловічого статевого гормону в крові зазвичай спостерігається при настанні 30 років. У той же час говорити про андропаузи для чоловіків, у яких спостерігається зниження тестостерону, було б нерозумно. Для визначення реального порушення необхідно розглядати норму тестостерону в організмі і порівнювати отримані результати аналізу з цим показником.

Коли починається менопауза у чоловіків? Даний процес може відбуватися в різному віці. У деяких представників сильної статі може проявлятися падіння тестостерону в 30 років, інші стикаються з його серйозним зниженням значно пізніше. У чоловіків від 60 років низький тестостерон не є патологічним явищем.

Чоловічий клімакс, лікування якого стали проводити досить давно, і сьогодні залишається недостатньо вивченим явищем. Спроби зберегти високий рівень тестостерону проводилися навіть експериментальними способами, наприклад, шляхом пересаджування «залоз мавпи» людині, чим займався хірург Самуїл Воронов в 1920-х роках. Після ряду дослідів він написав книгу «Омолодження прищепленням», в якій описав результати своїх досліджень. У той же час наукове співтовариство визнало його дослідження неспроможними, але це не знімає питання про те, як правильно має відбуватися лікування захворювання.

Грамотне лікування андропаузи

Клімакс у чоловіків дозволяють усунути гормональні препарати, застосування яких в медицині сьогодні нікого не дивує. Виробники подібних препаратів відзначають їх нешкідливість та необхідність застосування. У той же час у лікарів є певні сумніви щодо того, наскільки безпечно ними користуватися. Причиною є дослідження, які підтвердили залежність між прийомом тестостерону і виникненням новоутворень в передміхуровій залозі. Прийом чоловічого статевого гормону в спеціальних дозах використовується при фармакологічної кастрації. Цьому сприяє виявлена ​​залежність між зниженням ендогенного тестостерону і надходженням екзогенного чоловічого статевого гормону.

Чоловічий клімакс є проблемою, яка вимагає делікатного рішення. З цієї причини чоловікам, які бажають відвернути цю проблему, необхідно скористатися комплексом спрямованих на її усунення дій:

  • зміна раціону;
  • виконання спеціальних вправ;
  • усунення шкідливих звичок.

Позитивного ефекту вдається досягти і при зміні маси тіла в сторону її зменшення. Важливо пам'ятати про дотримання режиму відпочинку і праці, якого багато чоловіків сьогодні не дотримуватися.

Чоловічий клімакс, психологія якого вивчена недостатньо, може формуватися і під дією перенапруження на роботі. Якщо чоловік постійно відчуває прояви депресії, то саме час змінити свій спосіб життя, щоб отримувати більше насолоди від кожного прожитого дня. Регулярне статеве життя цьому сприяє найкращим чином. Спеціальна фізіотерапія може дати відмінні результати, якщо проходити її регулярно.

Клімакс і секс стануть поняттями сумісними, якщо скористатися для цього спеціальними таблетками для потенції. У нашому каталозі представлені препарати, в якості яких сумніватися не доводиться. Ми завжди раді надати додаткову інформацію про медикаменти для боротьби з еректильною дисфункцією. Індивідуальний підхід в роботі з клієнтами і гарантія конфіденційності роблять співпрацю ще більш вигідним.

  • 06.09.2021
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *