Оптова та роздрібна торгівля

Існує поширена точка зору, що в чоловіка бажання вступити в статевий контакт є в будь-який час, і тільки жінка схильна до змін настрою, що може привести до зниження лібідо. Насправді ситуація виглядає не настільки райдужною для представників сильної статі. Чоловіче лібідо часто піддається різноманітним випробувань. Статевий потяг може пропадати повністю або значно знижуватися під дією таких факторів, як депресія, погіршення самопочуття, стреси, неправильне харчування.

В результаті дискомфорт відчуває не тільки чоловік, який завжди був упевнений в своїх здібностях, але і партнерки, які вважають, що проблема в них. Якщо чоловік втрачає потяг, то жінка розцінює це як втрату колишньої пристрасті і любові. Лібідо у чоловіків є таким же схильним до зовнішнього впливу фактором, як і у жінок. З цієї причини реалізувати сексуальний потяг вдається тільки в разі хорошої фізичної форми та відмінного психічного самопочуття.

Як підтримувати статевий потяг чоловікам?

Зниження лібідо є біологічно зумовленим процесом, до якого призводить сукупність факторів. Потяг дозволяє задовольнити потребу будь-якого живого організму до самовідтворення. Якщо людина стає заручником хвороб і стресів, то вони призводять до зниження статевого потягу. З огляду на особливості життєвого циклу сучасної людини, до негативних факторів додається низька активність. В результаті серйозні зміни стають помітні в усі більш ранньому віці. Якщо раніше низьке потяг було справою чоловіків від 50 років, то сьогодні з ним можуть зіткнутися і чоловіки в 30 років.

Чоловік, якого турбує власне сексуальне здоров'я, повинен подбати про корекцію способу життя. Для цього потрібно забезпечити:

  • здоровий і повноцінний відпочинок;
  • відмова від шкідливих звичок;
  • підвищити фізичну активність;
  • перейти до правильного харчування.

Якщо самостійні спроби поліпшити стан потенції не призводять до бажаного результату, то необхідно звернутися до фахівця, який призначить правильне терапію. У ряді випадків ефективність демонструє моделювання поведінки, яке проводить психотерапевт. Також можуть знадобитися препарати для зміни співвідношення гормонів в чоловічому організмі. Для зміцнення старезних м'язів вдаються до зміцнює фізіопроцедури.

Як підвищити лібідо у чоловіків в стислі терміни? Для цього вам достатньо звернутися в нашу компанію, яка вже багато років пропонує своїм клієнтам високоякісні таблетки для потенції. Вони відрізняються природним впливом на статеву систему, тому не викликають звикання. Всі медикаменти успішно пройшли сертифікацію, а в нашому каталозі їх вартість залишається демократичною.

Якщо було діагностовано зниження лібідо у чоловіків, то необхідно не просто змінити спосіб життя, а й дотримуватися певної гігієни статевого життя. Вона полягає в дотриманні певної дієти, виконанні фізичних вправ, переходу до більш активного способу життя. Всі ці фактори в сукупності забезпечують відмінний ефект в плані припливу статевого потягу.

Як впливає на лібідо правильне харчування?

Зміна раціону є одним з найважливіших кроків на шляху вирішення цієї проблеми зі слабким сексуальним потягом. Дієта, яка необхідна людині, яка страждає від низького лібідо, повинна бути насичена білками. Також слід додати в раціон більше полівітамінів. Насичення раціону вітаміну позитивно відбивається на безлічі функцій організму, а добре самопочуття і висока самооцінка допоможуть підняти лібідо.

Особливу увагу потрібно приділити вітаміну Е. Зниженню лібідо може передувати погіршення прохідності судин. Для усунення проблеми можна скористатися препаратами і продуктами, багатими на Омега 3 і Омега 6. Підхід до перегляду свого життя повинен бути комплексним, щоб ефект зберігся на тривалий час.

Коли потрібно відвідати лікаря-сексолога?

Окремо варто звернути увагу на черговість звернення до лікаря, який зможе провести діагностику статевої системи і визначити її поточну форму і потреби. Особливо важливо отримувати консультації від фахівця на початку статевого життя. Необхідно не тільки привчити себе убезпечити себе, а й вміти правильно скористатися презервативом. Невдалий досвід на самому початку активного сексуального життя може привести до різних фобій, а також стати причиною зниження самооцінки, що відбивається на всьому подальшому житті.

Звернення до лікаря може знадобитися чоловікам, які вирішили знайти партнера для створення сім'ї. Для цього сьогодні існує ціла система, в яку входять різноманітні фактори, що впливають на подальший вибір партнера для шлюбу. Правильний вибір другої половинки дозволяє виключити потреба в бракоразводной процедурі, яка буде витратною не тільки у фінансовому плані, але і з емоційної точки зору.

Послуги фахівця будуть потрібні для тих пар, які вирішили завести дитину. Робота з лікарем дозволяє отримати уявлення про те, як змінюються ролі подружжя при очікуванні і народженні дитини, а також зберегти інтимність. Вагітність є тривалим процесом і чоловікові стає досить складно контролювати свої сексуальні пориви, що нерідко призводить до появи інтрижок, а довіра між подружжям зникає. Крім фізичних факторів, які призводять до безпліддя, не слід забувати про психологічні проблеми.

Психологічне безпліддя, на жаль, не є вигадкою. Банальна неготовність пари до зачаття призводить до того, що закохані звертаються за ЕКО, так і не переконавшись в можливості природного зачаття. Як бути в цій ситуації? Досвідчений лікар знайде способи, які дозволять оптимізувати інтимне життя, додати в неї більше оргастических відчуттів, щоб зробити зачаття більш імовірним процесом.

Але при виборі фахівця завжди потрібно бути вкрай уважним. Існують лікарі сексологи і просто сексологи. Лікарі - люди, що володіють відповідною спеціальністю. Сексологом ж може стати практично будь-який, кому подобається займатися подібною роботою, тому про професійний рівень консультацій говорити не доводиться. Якщо звернутися до сексолога-лікаря, то він представить відповідні документи про освіту на першу вимогу. Сертифікат, що підтверджує можливість роботи в сфері сексології, надається на 5 років, а отримати його можуть тільки представники відповідної професії. У той же час індивідуальні переваги також потрібно враховувати. Чоловікові повинно бути комфортно на прийомі у лікаря-сексолога, у чому можна переконатися при першій же консультації.

  • 06.09.2021
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *