Оптова та роздрібна торгівля

Сучасному чоловікові властиво піддаватися різним негативним впливам, які зачіпають не тільки імунну систему, а й різні групи органів, включаючи органи малого тазу. В результаті еякуляція може ставати погано контрольованою, передчасної або виникає її повна відсутність. Сучасні методи лікування передбачають проведення терапії, при якій можна усунути навіть найсерйозніші проблеми. Серед таких розладів знаходиться і ретроградна еякуляція. Дане захворювання характеризується тим, що насіннєва рідина виходить в сечовий міхур, що виключає її витік через статевий член.

Механізм виникнення ретроградної еякуляції

У момент звичайної еякуляції сечовий міхур перекриває шийка міхура, що дозволяє в нормальному режимі завершити статевий акт. Ретроградна еякуляція призводить до того, що шийка міхура не перекриває доступ до нього, тому насіннєва рідина потрапляє безпосередньо в сечовий міхур. Дане порушення виникає в таких випадках:

  • хірургічне втручання;
  • зростання розмірів простати;
  • діагностування діабету;

пошкодження в спинномозковому відділі.

Також на появу проблеми можуть вплинути різноманітні медикаменти, що приймаються в терапевтичних цілях. Особливість захворювання полягає в тому, що у чоловіка не зникає здатність оргазміровать. У той же час обсяг сперми серйозно скорочується або вона відсутня зовсім. У запущених випадках ретроградної еякуляції може виникати безпліддя. Виявити ретроградну еякуляцію можна завдяки проведенню лабораторних досліджень. Для цього достатньо отримати зразок сечі і провести аналіз на вміст сперматозоїдів. Зразок повинен бути отриманий після оргазму.

Лікування ретроградної еякуляції

Приступати до терапії при виявленні даної проблеми зазвичай доводиться в разі, коли безпліддя є серйозною проблемою для чоловіка. Приблизно третина пацієнтів, які зіштовхнулися із захворюванням, можуть позбутися його завдяки прийому лікарських препаратів. Йдеться про медикаменти, здатних звузити шийку сечового міхура. У той же час дія псевдоефедрину або імпіпраміна, що володіють відповідним ефектом, може призводити до розвитку підвищеного артеріального тиску, тому для пацієнта буде важливий постійний контроль з боку лікаря.

Придбати якісні медикаменти для поліпшення ерекції і відновлення потенції можна за допомогою нашого інтернет-магазину. Висока якість препаратів гарантоване кожному клієнту. Ми докладаємо чимало зусиль, щоб ціни на таблетки для потенції залишалися доступними.

  • 06.09.2021
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *