Оптова та роздрібна торгівля

Все більше чоловіків стикається з такою проблемою, як швидка еякуляція. Зазвичай вона виникає через короткий час після введення статевого члена в піхву, а в деяких випадках може виникати перед початком статевого акту. Причина зазвичай полягає в тривожному стані чоловіки, а також вплив на нього ряду негативних психологічних факторів.

Як виникає передчасна еякуляція?

Еякуляція - це процес виділення сперми, викликаний сексуальною стимуляцією. Передчасна еякуляція може серйозно погіршити відносини між партнерами. Вона може бути спровокована підвищеною чутливістю статевого члена. Якщо у чоловіка знижується статева активність, то це може призводити до того, що шкіра пеніса набуває додаткової чутливість.

Передчасна еякуляція у чоловіків досить рідко розвивається на тлі різних захворювань. У той же час в окремих випадках її можна діагностувати через різноманітних порушень, включаючи запалення передміхурової залози або підвищенні активності роботи щитовидної залози. Джерелом проблеми можуть стати і розлади в роботі нервової системи чоловіки.

Терапія при передчасної еякуляції

Передчасна еякуляція не є вироком. Сьогодні для її усунення зазвичай вдаються до спеціальної терапії, яка заснована на зміні поведінки. Спеціаліст знаходить підходи, що дозволяють заспокоїти пацієнта. Під час розмови з психологом можна встановити причину, яка призводить до виникнення проблеми.

При медикаментозному лікуванні зазвичай користуються виборчими інгібіторами зворотного захоплення серотоніну. У число таких препаратів входять:

  • сертралин;
  • пароксетин;
  • флуоксетин.

Також передчасна евакуація у чоловіків лікується за допомогою трициклічнихантидепресантів. Дуже важливо знайти правильний засіб для проведення ефективної терапії, враховуючи особливості організму пацієнта. Знаючи про те, як відбувається еякуляція, можна знайти препарати для місцевого застосування, які призводять до зниження чутливості статевого члена (анестетики). Найбільш помітних результатів вдається домогтися при комбінованому лікуванні.

Наш інтернет-магазин завжди радий запропонувати медикаменти для підтримки потенції. Вам лише потрібно залишити заявку в будь-який час, яка буде негайно оброблена фахівцями. Ми забезпечимо оперативну відправку замовлення, а також збережемо конфіденційність клієнта.

  • 06.09.2021
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *