Оптова та роздрібна торгівля

Еякуляція є нормальним фіналом будь-якого статевого акту. У той же час порушення еякуляції сьогодні спостерігається все частіше. Нездатність завершити статевий акт викликається аноргазмией, тобто відсутністю оргазму під час сексу у чоловіків. Ця проблема розвивається паралельно з еректильною дисфункцією, про що свідчать численні наукові роботи.

Особливості виникнення аноргазмії

Нездатність до еякуляції може відбуватися через оперативного втручання з метою лікування органів малого таза, включаючи:

  • хірургічні операції на простаті, при яких відбувається пошкодження нервів;
  • ампутація простати під час операції по усуненню новоутворень з паралельним видаленням насіннєвих пухирців, що не дозволяє виробляти еякулят.

Також проблему можуть викликати патологічні ураження нервів або психологічні зміни. Лікарі все частіше відзначають, що аноргазмія у чоловіків проявляється під дією ряду препаратів, що застосовуються психологами при усуненні поширених розладів. Ретроградна еякуляція характерна тим, що під час оргазму у чоловіка не спостерігається сперми в складі еякулята.

Оргазм у чоловіків може бути відсутнім геть, якщо спостерігається розвиток аноргазмії. Щоб вирішити цю проблему і повернення до звичної статевого життя рекомендується звернутися до лікаря, який призначить відповідні обстеження. Зазвичай для підтвердження симптоматики проводять дослідження зразка сечі, яку потрібно зібрати після оргазму. Якщо в ній не містяться сліди еякуляту, то це говорить про появу у пацієнта ретроградної еякуляції.

Анеякуляція сьогодні лікується з використанням інноваційних методик. Для її усунення спочатку потрібно усунути будь-які зовнішні чинники, здатні впливати на склад еякуляту. Для лікування пацієнта можуть знадобитися псевдоефедрин і іміпрамін, які також призначають при психотерапії.

Щоб відбулася еякуляція, чоловікові часто не вистачає сильної ерекції, а для усунення цієї проблеми досить скористатися збудниками від відомих фармацевтичних брендів, зібраними в нашому інтернет-магазині. У них використовуються активні компоненти, які викликають ерекцію природним шляхом. У нашому каталозі представлені сертифіковані таблетки для потенції, а їх ціна залишається доступною для покупців.

  • 06.09.2021
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *