Оптова та роздрібна торгівля

Сучасний чоловік прагне зберегти ерекцію протягом максимально тривалого терміну, для чого важливо підійти правильно до формування свого раціону. Наукової стороною питання займалася команда дослідників з університетів США і Великобританії. Вони проводили вивчення раціону 25000 добровольців протягом 10 років. вченими була дана оцінка не тільки самопочуття, але і чоловічій силі, для чого увага приділялася звичкам і харчовим пристрастям учасників.

Результатом цього тривалого і складного дослідження стало виділення 5 продуктів в раціоні чоловіків, які дозволяють довше зберігати ерекцію і знизити ризик передчасного настання імпотенції. Результати відповідного дослідження можна детально вивчити в журналі The American Journal of Clinical Nutrition.

Яких висновків дійшли вчені після експерименту?

Продукти для чоловічої потенції, які були виділені завдяки дослідженню, часто не виглядають досить брутальними, тому про їх ефективність в плані підтримки чоловічої сили було б складно здогадатися. У список продуктів, які покращують ерекцію, увійшли наступні найменування:

  • суниця;
  • чорниця;
  • груші;
  • яблука;
  • цитрусові.

Вживання перерахованих продуктів допомагає зберегти чоловічу силу і знизити загрозу прояви факторів, які призводять до її погіршення. У той же час для посилення ефекту чоловікам також слід приділити увагу своєму повсякденному активності, вдаючись до регулярних тренувань. Якщо ж представник сильної статі, який брав участь в експерименті, вважав за краще шкідливі звички і мав зайву масу тіла, то ефективність зміни раціону знижувалася, але взаємозв'язок простежувалася навіть в цьому випадку. На думку експертів, які проводили науковий експеримент, перераховані продукти в раціоні чоловіка можна порівняти з ходьбою протягом 2-4 годин в тиждень по їх ефективності впливу на потенцію.

У чому особливість продуктів для потенції?

Перераховані продукти для чоловічого здоров'я володіють декількома особливостями, завдяки яким їх і слід включити в свій раціон. Почати слід з того, що вживання ягід і фруктів сприятливо позначається на здоров'я будь-якого чоловіка. При більш детальному вивченні їх складу вдалося виявити відразу 3 види флавоноїдів, дія яких покращує роботу статевої системи чоловіка.

Флавоноїди, які містять продукти для потенції, являють собою біологічні активні компоненти, завдяки яким ягоди і фрукти набувають свою соковиту забарвлення. Про це говорить Костянтин спагіям, який є кандидатом медичних наук. Він зазначає, що у флавоноїдів є властивості антиоксидантів, що дозволяє їм нейтралізувати вільні радикали. Особливо важливим даний нюанс стає в тому випадку, коли виникає небезпека ураження судин. В результаті дії флавоноїдів в організмі знижується загроза розвитку атеросклерозу. Речовини дозволяють мінімізувати частоту інфарктів та інсультів, а також позбавити від еректильної дисфункції.

Нескладно помітити, що дія флавоноїдів в організмі призводить до цілого комплексу позитивних змін. Подальші дослідження даних компонентів привели до того, що вченим стали зрозумілими специфічні ефекти від прийому флавоноїдів. Зокрема, саме вони впливають на потенцію, а за своєю дією їх механізм нагадує роботу віагри в організмі чоловіка. Також для посилення потенції чоловікам слід наситити свій раціон яблуками, апельсинами, чаєм, буряком і капустою.

Поліпшення раціону і фізична активність є важливими етапами на шляху відновлення ерекції. Підтримати її також дозволяють спеціальні препарати, які ви можете замовити за допомогою нашого сайту. Інтернет-магазин працює цілодобово, що дозволяє придбати препарати в будь-який зручний час. Багаторічний досвід роботи дозволив нам знайти постачальників, в оригінальному походження продукції яких сумніватися не доводиться.

  • 06.09.2021
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *