Оптова та роздрібна торгівля

Передміхурова залоза виконує відразу кілька важливих функцій, тому її стан є важливим фактором у збереженні статевого здоров'я для чоловіка. Тетяна Шабаршина, яка є кандидат медичних наук і досвідченим урологом, розповідає про те, як можна вилікувати аденому, не наражаючись оперативного втручання.

Завдяки сучасним досягненням медицини лікування аденоми простати без операції дозволяє домагатися відмінних результатів. Йдеться про лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози. По кожному випадку даного захворювання необхідно обов'язково отримати експертну думку, яке надають досвідчені лікарі. Спеціаліст буде враховувати розміри простати, а також відсутність додаткових факторів, при яких залишається тільки оперативне лікування.

Всі особливості лікування збільшеної передміхурової залози

Як вилікувати аденому простати? Якщо лікар приходить до висновку, що лікування захворювання може пройти без застосування операції, то зазвичай для цього використовується комплекс препаратів, що володіють необхідними ефектами для лікування аденому.

Коли операція є єдиним рішенням для усунення проблеми, чоловікові не слід переживати. Сучасні методи лікування відмінно відпрацьовані, а досвідченим хірургам не важко провести операцію так, щоб не завдати зайвого шкоди організму. Зазвичай вдаються до таких методів лікування.

  • Трансуретральная резекція. Зайва тканина видаляється за допомогою зовнішніх розрізів. Операція проводиться в тому випадку, коли розміри простати не перевищують 80 см3.
  • Відкрита аденомектомія. Процедура передбачає створення розрізу в промежині, що дозволяє боротися з простатою, що збільшилася до обсягу більше 80 см3.
  • Мікрохвильова терапія. Операцію проводять трансуретрально, а інструментом виступає електричний зонд. Руйнування зачіпає внутрішню частину залози, тому відтік сечі поліпшується практично відразу.

Серед методів лікування потрібно виділити і лазерну вапоризації. Вона дозволяє випаровувати зайві тканини завдяки направленому вивчення. Якщо потрібно швидко вилікувати аденому простати і усунути її неприємну дію на потенцію, то для цього використовують спеціальні медикаменти, замовити які можна на нашому сайті. Широкий асортимент збудників дозволяє боротися зі слабкою ерекцією з максимальною ефективністю. Ми гарантуємо швидку відправку замовлення і конфіденційність кожного клієнта.

  • 06.09.2021
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *