Оптова та роздрібна торгівля

Активне статеве життя є звичним вибором для переважної більшості чоловіків на планеті. У той же час існує й інша позиція, яка передбачає утримання від сексу. Навколо цієї концепції існує чимало домислів і міфів, про найбільш поширених серед яких варто поговорити докладніше. Позбутися від необґрунтованих уявлення про утримання допоможе сексопатолог-експерт Юрій Романов.

Міф 1. Відсутність статевого життя - стрес для чоловіка

Практика показує, що у даного міфу є реальні підстави. При статевій стриманості, яке викликане зовнішніми чинниками, чоловік проходить дві фази. Тривалість першої зазвичай становить до 2 місяців. Дана фаза полягає в тому, що у представника сильної статі серйозно зростає бажання сексу. Чоловік поглинений думками про статевий акт і жадає його.

Друга фаза починається в момент, коли в організмі спрацьовує захисний механізм. Якщо немає можливості вступити в статевий контакт, то навіщо переживати? В результаті відбувається згасання лібідо, так як його дія виявляється незатребуваним. До розвитку зовнішніх чинників утримання від сексу зазвичай спостерігається при ізоляції, тому до даного рішення змушені вдаватися:

  • Солдати;
  • Полярники;
  • Ув'язнені.

Для них статева стриманість може підміняти собою мастурбацію, що є абсолютно нормальним виходом з ситуації. Якщо ж чоловік просто відправляється у відрядження, то тут можуть бути більш різноманітні рішення. Ті, хто не пов'язаний клятвою вірності, можуть відшукати в новому місті доступних жінок, а решта просто обходяться мастурбацією. Категорія чоловіків, яка тимчасово обмежена у виконанні своїх сексуальних потреб, зазвичай більш різко реагує на утримання, що може провокувати:

  • Зниження самопочуття;
  • Підвищену агресію;
  • Безсоння.

Якщо можливість вступити в сексуальний зв'язок не виникає, то навіть вони втрачають інтерес до сексу через пару місяців.

Міф 2. Тривала статева стриманість веде до імпотенції

Протягом тривалого періоду життя утримання у чоловіків є цілком прийнятним і навіть рекомендованим. Йдеться про підлітків, для яких раннє статеве життя може призвести до різних помилок молодості. Процес формування сексуальної психіки для підлітка триває до 18 років. З цієї причини активне статеве життя в 14-16 років може призводити до формування хибних уявлень про сексуальне життя.

У зрілому віці довгий стриманість у чоловіків може виявитися більш небезпечним. Якщо чоловік практикує з тих чи інших причин сексуальну абстиненцію після 50 років, то це може викликати серйозне зниження сексуальної активності. У чоловіків, які не мають можливості займатися сексом, відбувається падіння лібідо. Статеву систему стає все складніше забезпечувати збуджений стан, а наслідки багатомісячного утримання можуть бути незворотними. Утримання від мастурбації в таких випадках неприйнятно і призводить до втрати потенції.

Міф 3. Спеціальні вегетаріанські дієти і спорт допомагають послабити лібідо

До чого призводить утримання у чоловіків добре вивчено. В першу чергу це втрата потягу і зміни в поведінці. Чоловік стає більш дратівливим і може спалахнути під самими безневинними приводами. З цієї причини важливо стежити за станом власного організму і статевою активністю, щоб не призводити до негативних наслідків. Практика показує, що розумні фізичні навантаження не тільки не пригнічують потенцію, але і призводять до відновлення лібідо. Аналогічний ефект досягається завдяки збільшенню концентрації м'яса і морепродуктів в раціоні. Рекомендується вживати більше фруктів і салатів, а також продуктів, які є афродизіаками.

Утримання у чоловіків наслідки можна нівелювати, якщо своєчасно взятися за виправлення ситуації. Сьогодні на ринку медикаментів представлена ​​велика різноманітність таблеток для потенції, які можна замовити за допомогою нашого сайту. З ними утримання пройде без негативних ефектів для організму, а природний спосіб досягнення ерекції виключить звикання. Наші консультанти завжди готові відповісти на додаткові питання клієнта перед покупкою.

  • 06.09.2021
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *